header-google

Google оптимизация

Помагаме ви да достигнете по-високо в търсачките.


Какво е оптимизация?
Оптимизацията е процес по подобряване ранкването на един сайт в резултатите на търсачката за дадена фраза, по която се търси. Отимизацията обхваща широк набор от действия, свързани със съдържанието на сайта ви, структурата му, начина по-който препращате към други сайтове и до колко други сайтове препращат към вас. Алгоритъмът за ранкване на сайтовете постоянно се променя, затова и работата по оптимизирането на един сайт за ранкване е процес, който продължава във времето и постоянно еволюира.

Защо да оптимизирате?
Колкото по-добре оптимизиран е вашият сайт за фразите, за които искате да се показвате в резултатите на Google, толкова по-големи са шансовете той да се ранкне сред първите резултати от търсенето. Показването на сайта сред първите резултати значително повишава шансовете той да бъде посетен от хората, които търсят в търсачката. Това от своя страна повишава посещаемостта на сайта.

Защо да изберете нас?
Ние имаме дългогодишен опит в оптимизацията на сайтове за Google и другите търсачки. Професионалистите ни редовно следят актуализациите на алгоритмите за търсене и правят всичко необходимо, за да могат нашите клиенти да запазват и подобряват ранкването си в Google. Можем да ви предложим разнообразни планове и стратегии за повишаване популярността на сайта ви и привличане на нови посетители.